Werkwijze en tarieven

Tijdens een behandeltraject ga ik samen met jou een proces aan. In dit proces zul je merken dat je steeds beter leert begrijpen hoe je als mens in elkaar zit. Blokkades, die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld ziekte, stress, ingrijpende gebeurtenissen (in het verleden), kosten energie. Er ontstaat een nieuwe stroom van energie en je energie neemt toe.

Ik zet meerdere technieken en strategieën in naar gelang er nodig is en altijd in overleg met jou. Ik heb een holistische* benadering. Naast gesprekken en oefeningen werk ik ook met het lijf. Door in je lijf te voelen kan je ervaren wat goed is voor jou en wat past. Maar ook kunnen we dan ervaren waar blokkades zitten en kunnen deze (deels) via het lijf ook opruimen.

  • PRAKTISCH

Het eerste consult is altijd een intakegesprek.

Per behandeling bespreken we eerst jouw persoonlijke situatie en jouw verwachtingen. Tijdens de behandeling komen we vanzelf tegen waaraan gewerkt mag worden.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur per keer en kost voor particulieren €60,-. Het totaal aantal benodigde sessies is afhankelijk van de aard en complexiteit van je probleem, en van hetgeen je wenst te bereiken.

Na de behandeling is het fijn als je even kan relaxen en de benodigde glazen water drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

De behandelingen vervangen of doorkruisen de behandelingen van medici niet. Er wordt geen medische diagnose vastgesteld.
Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk voor de behandelingen.

  • TARIEVEN**

Eerste consult € 55,00
Vervolgconsulten € 60,00

Voor meer informatie kun je mij mailen of bellen.

* Holistisch staat voor alomvattend, kijkend naar het geheel, wat betekent de mens te zien op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Ik kijk niet alleen naar een klacht, maar naar het totaalbeeld. Wat voor fysieke klachten heeft iemand? (fysiek) Wat zit er onder die fysieke klacht? Welke emoties ervaar je erbij? (emotioneel) Welke gedachten of overtuigingen houd je vast vast? (mentaal) Hoe zit je energetisch in zijn vel? (energetisch) Wat is de oorzaak van de klacht? (spiritueel). Vanuit al deze niveaus tezamen, en de niveaus specialistisch apart gezien, begeleid ik mijn clienten. Deze begeleiding kan bestaan uit gesprekken, coaching en energetische behandelingen, maar ook, bach bloesem remedies, reiki of oefeningen.

**Ik vind dat mijn behandelingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn.