Over mij

Als coach en energetisch therapeut en ga ik graag aan de slag met jouw persoonlijke situatie. Ik ben een nuchter en aards persoon die graag ook wat verder kijkt.

Ik heb vele jaren ervaring in de culturele sector waarbij ik leiding heb gegeven aan veel en erg verschillende mensen. Ik heb een coachende stijl waarin ik vooral op zoek ga naar de intrinsieke motivatie van mensen en met hen op zoek ga naar wat er voor hen nodig is om het beste uit zichzelf te halen en een fijne werkplek te ervaren.

Ik heb ook ruime ervaring met het leven zelf. Zo heb ik ook geworsteld met het functioneren op werk en privé gebied, iets wat zelden helemaal gescheiden is, en heb een flinke burn out nodig gehad om mezelf beter te leren kennen en daarmee ook betere keuzes te kunnen maken. In deze periode heb ik kennis gemaakt met energetische therapie. Dit heeft mij veel gebracht en is veel voor me gaan betekenen. Om dit beter in mijn leven te verankeren heb een vier-jarige opleiding in energetisch werk gevolgd terwijl ik daarnaast het werk in de culturele sector weer oppakte. Graag combineer ik het energetisch werk met mijn coachende kwaliteiten. Ik merk dat ik hiermee mensen op zowel persoonlijk als op werkgerelateerde vlak veel te bieden heb.